پروژه طراحی دانشکده معماری در سه طبقه طراحی شده است. این پروژه دارای تمامی مدارک فنی معماری و رندرهای باکیفیت می باشد. این پروژه به عنوان یک دانشکده هنر و معماری طراحی شده است و دارای تمامی فضاهای مورد نیاز می باشد.سایت معماری ارشد کار ارائه دهنده پاورپوینت ها و پروژه های معماری در تمامی دروس می باشد.
مدارک موجود پروژه معماری طراحی دانشکده معماری:
- تمامی مدارک فنی
- فایل تری دی به صورت اتوکدی
- دارای ۱۹ عدد رندر با کیفیت V-ray
مدارک ترسیمی:
- پلان طبقه همکف
- پلان طبقه اول
- پلان طبقه دوم
- پلان طبقه سوم
- نمای جنوبی
- نمای شمالی
- نمای غربی
- برش 1-1
- برش 2-2
- برش 3-3
- برش 4-4
- برش 5-5
- برش 6-6
- برش 7-7
- همراه با جدول لیستوفر ( فهرست فضاها)
فهرست ریزفضاها پروژه معماری طراحی دانشکده معماری:
طبقه همکف
- ۵ کلاس تئوری
- ۳ آتیلیه
- کافی شاپ
- سلف سرویس
- قسمت اداری
- گالری نمایش آثار دانشجویان
- رمپ دسترسی به طبقه بالا
طبقه اول
- ۴ آتلیه
- ۳ کارگاه ماکت سازی
- سروسیس ها
- سالن مطالعه
- آمفی تئاتر
طبقه دوم و سوم
- کلاس های اموزشی
- قسمت های اداری
- گالری ها
- کافی نت
- کتابخانه
- کارگاه های حجم و ماکت سازی
شرح پلان طبقه همکف:
در این طبقه فضاهای آتیه و کلاس های تئوری و بخشی به عنوان گالری برای نمایش آثار معماری و پرزانته آثار طراحی معماری دانشجویان طراحی شده اند.
شرح پلان طبقه اول:
در این طبقه کارگاه های مجسمه سازی و حجم سازی طرزاحی شده اند و یک بخش هم به قسمت فرهنگی و فضاهای امفی تئاتر و سالن مطالعه اختصاص دارد.
شرح پلان طبقه دوم و سوم:
در این طبقات در طبقه دوم کارگاه ها و آتلیه ها و در طبقه آخر بخش اداری یعنی در طبقه سوم طراحی شده اند.
اصول طراحی دانشکده های معماری
از نگاه معماری، طراحی فضای آموزشی به شکل مستقیم و غیر مستقیم بر کارآمدی آموزش دانشجویان، تاثیر داشته و کیفیت آن باید مطابق با سیستم آموزشی و شیوه انتقال مطلب باشد. در مورد رشته های هنر و معماری به دلیل نیازهای عملکردی خاص آن ها، کارآمدی، الزامات بسیار فراوانی را مطرح مینماید و ریزبینی در معماری داخلی فضاهای آموزشی معماری، به دغدغه بسیاری از طراحان تبدیل شده است. با توجه به این اهمیت و نیز تنوع نیازهای فضایی آموزش در این انتظامها رویکرد انعطافپذیری در معماری، که پاسخ گوی بسیاری از نیاز های تغییر پذیر در فضای داخلی به شمار می رود.
اهداف اصلی طراحی
طراحی دانشکده های معماری با هدف طراحی فضاهایی با کیفیت مطلوب در جهت کمک به افزایش تعاملات اجتماعی افراد می باشد ، سعی شده با روش توصیفی تحلیلی و با بهره گیری از روش کتابخانه ای و اسناد و مدارک موجود به بررسی نقش فضا در افزایش تعاملات اجتماعی در دانشکده معماری بپردازد . با استفاده از مطالب گفته شده به شناختی در باره ی فضا ، درجهت ارتقاع کیفیت آموزش معماری از طریق برقراری ارتباط میان افراد و وارد کردن فضاهای باز در امر آموزش برسد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.