پروژه طراحی موزه بمباران شیمیایی که توسط وب سایت و فروشگاه معماری ارشدکار برای شما آماده و ارائه شده است این پروژه در 4 طبقه طراحی شده است فرم بنا با توجه به موضوع که یادآور جنگ و خشونت می باشد از احجام شکسته و سبک دیگانستراکشن استفاده شده است. استفاده از گوشه های تیز و خطوط شکسته باعث می شود نمایانگر جنگ و خشونت های دوران جنگ می باشد. موضوع موزه بمباران شیمیایی از آن دسته از موضوعاتی می باشد که کمتر به ان پرداخته شده است. اما ما برای شما تمامی موضوعات کمیاب را آورده ایم تا بتوانیم تمام موضوعات طراحی معماری را پوشش دهیم. در ادامه به معرفی کامل پروژه طراحی موزه بمباران شیمیایی خواهیم پرداخت:
مدارک موجود و قابل ارائه:
- تمامی مدارک فنی ( سایت پلان، پلان ها، نما، برش، پلان تیرریزی)
- رندرهای با کیفیت V-ray
- شیت بندی ( پوستر )
- پرسپکتیو DWG
مدارک ترسیمی:
- سایت پلان معماری
- پلان های مبلمان شده طبقه زیرزمین
- پلان های مبلمان شده طبقه همکف
- پلان های مبلمان شده طبقه اول
- پلان های مبلمان شده طبقه دوم
- نمای جنوبی
- نمای غربی
- برش A-A
- برش B-B
- برش C-C
- پرسپکتیو های دید پرنده
- پلان تیرریزی
معرفی پروژه طراحی موزه بمباران شیمیایی
پروژه طراحی موزه بمباران شیمیایی در 4 طبقه طراحی شده است فرم بنا با توجه به موضوع که یادآور جنگ و خشونت می باشد از احجام شکسته و سبک دیگانستراکشن استفاده شده است. استفاده از گوشه های تیز و خطوط شکسته باعث می شود نمایانگر جنگ و خشونت های دوران جنگ می باشد. موضوع موزه بمباران شیمیایی از آن دسته از موضوعاتی می باشد که کمتر به ان پرداخته شده است.
بررسی پلان پروژه طراحی موزه بمباران شیمیایی
سایت پلان
در سایت پلان برای استفاده بازدید کنند و گذراندن اوقات فراغت، کافی شاپ را طراحی شده است که از ساختمان موزه دارای فاصله مشخصی می باشد و تکمیلکننده حجم اصلی آمفی تئاتر است در مورد سایت پلان مجموعه میتوان به پارکینگ طبقاتی آن اشاره کرد که به صورت دوار طراحی شده است و افراد مراجعه کننده میتوانند وسایل نقلیه خود را در آن پارک نمایند.
پلان زمین:
در این طبقه فضاهای گالری و خدمات در نظر گرفته شده است برای خارج و داخل کردن وسایل به گالری ها از رمپ استفاده میکنند. هر یک از گالری ها دارای یک رمپ مشخص و راه پله مخصوص به خود می باشد که از آن میتوان به طبقات بالایی راه یافت سرویس های بهداشتی بانوان و آقایان در این طبقه طراحی شده که در کنار آن فضاهایی همچون تاسیسات و انباری در نظر گرفته شده است. یکی دیگر از فضاهای مهم که دارای وسعت طراحی بسیاری میباشد آمفی تئاتر موزه است که قسمتی از آن در طبقه زیرزمین طراحی شده است.
پلان طبقه همکف:
ساختمان دارای یک ورودی اصلی است در جهت شرق می باشد اطلاعات ما بین ورودی طراحی شده و توانسته است فیلتر خوبی را به وجود آورد بعد از وارد شدن به داخل ساختمان به فضای تقسیم می رسیم که می توان به کتاب خانه راه یافت و همچنین در قسمت غربی به گالری ها دسترسی کامل داشت هرگالری به گالری دیگر دسترسی مستقیم را دارد.
و دلیل این گونه ای طراحی قطع نشدن حرکت مراجعین میباشد که کمک می کند بدون وقفه از تمامی گالری های موزه را بازدید کنند. فضای آمفی تئاتر هم از داخل ساختمان و و بیرون دسترسی کامل اجرا دارد و افراد مراجعه کننده می توانند از آن استفاده کنند.
پلان طبقه اول:
در این طبقه لابی اصلی در مرکز ساختمان قرار گرفته است که از آن می توان به گالری این طبقه راه یافت و هر یک از گالری ها به گالری دیگر دسترسی دارد. فضای خدماتی که در قسمت غربی طراحی شده است مانند سرویس های بهداشتی و نمازخانه بانوان و آقایان دسترسی آمفی تئاتر از طبقه اول دارای فضای انتظار است که افراد بعد از دریافت بلیط می توانند از آن بهرهمند شود. نمایشگاهی اختصاصی موزه که فضاهای اطراف آن فروش آمادهسازی می باشد که با استفاده از یک راهرو به قسمت دیگر نمایشگاه متصل است.
پلان طبقه دوم
در این طبقه فضاهای اداری طراحی شده است و دلیل اینکه فضای اداری در طبقه ی دوم طراحی شده است داشتن منظره ای زیبا و همچنین داشتن کنترل بر تمامی امور میباشد و اذا هایی همچون منشی معاون و آبدارخانه در این طبقه طراحی شده است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.