پروژه کامل طراحی بازار سنتی پروژه ای کامل با تمامی مدارک فنی در 3 طبقه که توسط وبسایت و فروشگاه معماری ارشدکار برای شما آماده و ارائه شده است. مراکز تجاری مدرن ایران در واقع همان بازارهای سنتی است. که نقش بسزایی در برطرف کردن نیاز های اولیه ما دارد. در قدیم الایام که شهر ها کوچکتر بودند در چندین نقاط شهر بازارهایی را در نظر می گرفتند تا افراد بتوانند در آنجا مایحتاجات روزانه خود را تهیه کنند. بنابراین می توان به اهمیت بازار پی برد. امروزه با توسعه شهر نشینی و صنعتی شدن شهرها، به تبع آن فضاهای شهری، نیاز به فضاهای تجاری در شهرها روز به روز رو به افزایش است. طراحی بازار سنتی یکی از موضوعات جذاب و مهم معماری می باشد. در ادامه به معرفی کامل پروژه کامل طراحی بازار سنتی خواهیم پرداخت:
مدارک موجود و قابل ارائه:
- تمامی مدارک فنی ( پلان مبلمان شده، پلان اندازه گذاری، نماها و…)
- فایل تری دی مکس
- رندر های با کیفیت V-ray
- روند طراحی پروژه
- پوستر (شیت بندی)
- فایل خام فتوشاپ psd
مدارک ترسیمی:
- پلان مبلمان شده پارکینگ
- پلان مبلمان شده طبقه همکف
- پلان مبلمان شده طبقه اول
- پلان اندازه گذاری پارکینگ
- پلان اندازه گذاری طبقه همکف
- پلان اندازه گذاری اول
- پلان ستون گذاری
- پلان تیرریزی
- نمای جنوبی
- نمای شمالی
- نمای غربی
- نمای شرقی
- برش A-A
- برش B-B
معرفی پروژه کامل طراحی بازار سنتی
بازار یکی از ارکان اصلی شکل گیری شهر ها بوده است. که طراحی آن به اطلاعات خاصی از معماری گذشته، اقلیم منطقه، و میزان خدمات ارائه داده شده دارد. این پروژه در 3 طبقه طراحی شده است. و به طور کلی برای تمامی اصناف در غرفه های مجزا در نظر گرفته شده است. فرم این پروژه از بازار سنتی لار برگرفته شده است و متناسب با اقلیم گرم و خشک می باشد. در این بازار برای هر صنف مسیرهای در نظر گرفته شده است به این معنا که افرادی که قصد خرید را دارند کافیست به غرفه مورد نظر رفته و در راستاهایی که وارد می شوند به یک اقلام خاص اختصاص دارد. ایجاد نظم و جداسازی غرفه ها به افراد خریدار کمک کرده تا بدون تلف شدن وقت و بدون هیچ سردرگمی به راستای مورد نظر بروند.
پلان های پروژه کامل طراحی بازار سنتی:
در زیرزمین فضاهای مانند پارکینکف انباری، تاسیسات، سرویس های بهداشتی و فضاهای خدماتی مانند رستوران و نمازخانه قرار گرفته است. در طبقه همکف لابی، کافی شاپ، گالری، کافی نت و مغازه وجود دارد. در طبقه اول هم فضاهای لابی، مغازه ها و فضایی برای کودکان و … قرار دارد.
فرم بنا:
فرم بنا همانگونه که گفته شد با توجه به اقلیم گرم و خشک طراحی شده است و سعی گردیده از فرم مستطیلی شکل استفاده شود که علاوه بر طراحی راحت تر، از خطوط سایت گرفته شده است.
فهرست ریزفضاها پروژه کامل طراحی بازار سنتی:
زیرزمین:
- پارکینگ
- انبار
- تاسیسات
- سرویس بهداشتی
- رستوران
- آشپزخانه
- نمازخانه
طبقه همکف:
- باجه خدمات بانکی
- هایپر مارکت
- لابی
- سرویس
- کافی شاپ
- وید
- کافی نت
- مغازه
- مغازه برند
- گالری
پلان طبقه اول
- رستوران
- راهروهای ارتباطی
- لابی
- تراس
- کافی شاپ
- وید
- برند کودکان
- مغازه
- مغازه برند
- گالری
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.