پروژه طراحی مجموعه فرهنگی هنری که توسط وب سایت و فروشگاه معماری ارشدکار برای شما مهیا و ارائه شده است پروژه ای کامل با تمامی مدارک فنی جهت ارائه در درس طرح 3 معماری می باشد. این مجموعه از 4 بخش فرهنگی، کلیسا، رستوران، آمفی تئاتر تشکیل شده است. که هر 4 بخش دارای نما و برش جداگانه می باشد. طراحی لنداسکیپ و محوطه سازی این مجموعه بسیار چشم نواز می باشد و همانند معماری ایرانی باغ ها، ترکیب آب و فضای سبز بکار رفته است. در ادامه به معرفی کامل پروژه طراحی مجموعه فرهنگی هنری خواهیم پرداخت …
مدارک موجود:
- تمامی مدارک فنی (پلان مبلمان شده، برش ها، نماها، ستون گذاری و …)
- رندرهای با کیفیت (V-ray)
مدارک ترسیمی:
- سایت پلان معماری
- پلان مبلمان شده طبقه همکف
- پلان مبلمان شده طبقه اول
- پلان مبلمان شده طبقه دوم
- نمای جنوبی
- نمای شمالی
- نمای غربی
- نمای شرقی
- برش A-A
- برش B-B
- ستون گذاری
- آکس بندی
معرفی پروژه طراحی مجموعه فرهنگی هنری
پروژه طراحی مجموعه فرهنگی هنری از 4 بخش فرهنگی، کلیسا، رستوران، آمفی تئاتر تشکیل شده است. که هر 4 بخش دارای نما و برش جداگانه می باشد. طراحی لنداسکیپ و محوطه سازی این مجموعه بسیار چشم نواز می باشد و همانند معماری ایرانی باغ ها، ترکیب آب و فضای سبز بکار رفته است. از مهم ترین ویژگی های این پروژه فرم بنا و ترکیب این 4 بخش با محوطه می باشد. هسته مرکزی سایت به بخش فرهنگی اختصاص داده شده است. افراد بعد از ورودی می توانند با توجه به سیرکولاسیون و طراحی منحصر بفرد این مجموعه به هر 4 بخش دسترسی پیدا کنند.
سایت پلان پروژه طراحی مجموعه فرهنگی هنری
علاوه بر خود موضوع ( طراحی مجموعه فرهنگی هنری ) که موضوعی ترکیبی می باشد و به خودی خود بسیار با اهمیت است، آنچه در وهله دوم چشم بیننده را به خود خیره می کند طراحی لنداسکیپ و محوطه و لکه گذاری در سایت پلان می باشد. ترکیب مناسب آب و فضای سبز باعث ایجاد حس سر زندگی در بنا گردیده است و باعث شده است بازدید کنندگان از حضور در فضا لذت ببرند. ترکیب خطوط راست و منحنی و تو رفتگی و بیرون زدگی در بدنه ساختمان جهت دعوت کنندگی کاملا ماهرانه ایجاد شده است. وجود آمفی تئاتر رو باز نیازمند طراحی لنداسکیپ و فضا سبز بسیار قوی می باشد.
بخش اول پروژه طراحی مجموعه فرهنگی هنری: ساختمان فرهنگی:
ساختمان فرهنگی از 2 سمت تشکیل شده است که وجود یک فضای مرکزی در وسط علاوه بر ایجاد القای هویت معماری ایرانی (اندرونی) باعث گردیده ارتباط فضای مطلوبی بدست آید. ارتباط این ساختمان از طریق پل به وجود می آید که توسط تعدادی ستون پایدار شده است. خود ساختمان فرهنگی 3 طبقه می باشد. ساختمان فرهنگی در قسمت شمالی و بالاتر از آمفی تئاتر قرار دارد، نماکاری و متریال بکار رفته در بنا با توجه به بحث هویت از آجر استفاده شده است. در ساختمان فرهنگی از تلفیق معماری مدرن و معماری ایرانی استفاده شده است زیرا در وجود متریال آجر و پنجره های چوبی بهره گررفته از معماری ایرانی می باشد و به دلیل استفاده از شیشه در بدنه می توان نمایانگر و تلفیقی از معماری مدرن و ایرانی باشد.
بخش دوم پروژه طراحی مجموعه فرهنگی هنری: ساختمان کلیسا:
وجود ایوان در دور تا دور کلیسا باعث گردیده که از معماری بومی با الگو از ایوان در معماری ایرانی بهره گرفته شود این ستون ها بصورت متعدد استوار شده اند که در وسط سقف آن گنبدی قرار گرفته است که در طراحی آن از اشکال هندسی و نقوش اسلامی استفاده شده است.
پلان کلیسا
فرم پلان از ترکیب مربع و مستطیل تشکیل شده است که قسمت جنوبی آن را فضاهای خدماتی و قسمت غربی آن را سالن بزرگ با ستون های متعددی تشکیل داده است و فضا های آن شامل سرویس های بهداشتی آقایان و بانوان و راه پله ها و وضوخانه آقایان و بانوان و طبقه بالا کل سالن می باشد و با فضایی مربعی شکل برای نیایش و مراسمات طراحی شده است.
بخش سوم پروژه طراحی مجموعه فرهنگی هنری: ساختمان آمفی تئاتر:
محل قرار گیری آن در قسمت غربی سایت می باشد، چون برای آمفی تئاتر تاثیر نور چندانی لازم نیست به همین خاطر آن را در قسمت غربی جانمایی کرده اند که فقط 1 جهت یا بعد آن که رو به شرق می باشد و نور را دریافت می کند و در جناح دیگر با نما هایی شیاردار نور کمی را به داخل هدایت می شود، سقف آن شیب ملایمی به سمت غرب دارد که برای دفع باران برف و همچنین زیبایی و جنبه عملکردی مورد استفاده قرار می گیرد. نمای روی جنوب در این پروژه مجتمع فرهنگی معماری با شیشه کار شده است، که با استفاده از یک پوسته که با اشکال هندسی ساخته شده است، توانسته که حداقل نور کافی را دریافت کند و زیبای خاصی به نماد داده است.
پلان آمفی تئاتر
ورودی اصلی آن در قسمت شمالی بنا شده است. ساختمان آمفی تئاتر مشرف به ساختمان ورودی می باشد و بعد از ورودی به لابی بسیار بزرگی که می توان تمامی مراجعه کنندگان را در خود جای دهد و محلی برای انتظار و استراحت ایجاد کرده است، معمار بنا در قسمت لابی بدلیل ازدحام جمعیت در طبقه فوقانی پله های برقی، آسانسور و راه پله طراحی کرده است. ورودی سالن تئاتر در جلوتر از لابی قرار دارد که صندلی ها بصورت مرتب کنار هم چیده شده است. در کنار هر ردیف از صندلی ها یک خروجی تهویه شده است. سن قسمت اصلی آمفی تائتر که با پله هایی در قسمت بالا قرار دارد و پشت آن اتاق های خدمات سن می باشد، که شامل دستشویی آقایان و بانوان، اتاق های تعویض لباس، اتاق های گریم، انبار، استراحت بازیگران می باشد. طبقه فوقانی دارای یک آشپز خانه کوچک و محل های استراحت برای تماشاچیان می باشد.
بخش چهارم پروژه طراحی مجموعه فرهنگی هنری: رستوران:
رستوران دارای یک ورودی که بعد از آن به پیش ورودی ساختمان که نقش تغیین کننده راه های ارتباطی می باشد و دارای 2 سالن بزرگ در طبقه همکف برای اجرای مراسمات می باشد. و اتاق های نظارت، دفتر مدیریت، سرویس بهداشتی، آسانسور، راه پله و کافی نت همگی در طبقه همکف تعبیه شده اند.
پلان رستوران
بدنه ساختمان رستوران هم آجرکاری شده است و طراح پنجره های دوره گزشته و مدرن را با هم تلفیق کرده است و در دل بنا جای داده است و قسمت غربی آن کنسول بیرون آمده برای سرف غذا و دید مناسب استفاده میشود و درقسمت جنوبی، قوسی از ساختمان طبقه اول بیرون آماده است که با ستون نگه داشته شده است و صرفا هدف معمار در این پروژه برای دریافت نور می باشد. همپنین پنحره سرتا سری برای دریافت نور که همین قسمت ها می تواند موجب دریافت تایش نور خورشید بر اساس تامین کننده فضا در هر موقعیت باشد.
پلان طبقه اول
بخش اصلی رستوران یعنی سالن که غذا خوری در این طبقه وجود دارد که بسته به نور خورشید طراحی گردیده است که مراجعه کننده با کمال آرامش بتواند اوقات فراغت خود را به غذا خوردن مشغول شود، آشپزخانه بزرگ برای سرو غذاها، انبار ها، سرویس ها، سردخانه و فضای چسپیده به این ها که همچنان می توان گفت آسانسور ها می باشد که همگی در قسمت شرقی ساختمان قرار گرفته اند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.