پاورپوینت بررسی اقلیم شهر خرم آباد که توسط وب سایت و فروشگاه معماری ارشدکار در 43 اسلاید برای شما آماده و ارائه شده است به بررسی اقلیم شهر خرم آباد در قالب نمودار و تصاویر و همچنین جداول هواشناسی می پردازد در این پاورپوینت سعی شده است که از مطالبی استفاده شود که در طراحی اقلیمی برای دانشجویان رشته معماری موثر باشد. این پاورپوینت برای ارائه در درس تنظیم شرایط محیطی در مقطع کاردانی و کارشناسی قابل ارائ می باشد. در ادامه به معرفی کامل پاورپوینت بررسی اقلیم شهر خرم آباد خواهی پرداخت:
فهرست مطالب:
- کليات جغرافياي منطقه مورد مطالعه
- توپوگرافي شهرستان خرم آباد
- توده هاي هواي تأثير گذار برايران و منطقه مورد مطالعه
- بررسي وتحليل عناصر اقليمي منطقه مورد مطالعه
- جداول هواشناسی
- باد مطلوب
- چند نمونه از محاسن انرژی های به کار رفته در لاس وگاس
خلاصه ای از پاورپوینت بررسی اقلیم شهر خرم آباد
موقعيت جغرافيايي اقلیم شهر خرم آباد:
شهرستان خرم آباد مركز استان لرستان در بين طول جغرافيايي 48.15 و 48.30طول شرقي و 33.15 تا 33.30عرض شمالي قرار گرفته است. مركز شهرستان در مختصات 48.16 طول شرقي 32.17 عرض شمالي قرار دارد. اين شهر در فاصله 491 كيلومتري غرب تهران و در مسير جاده تهران و اهواز قرار دارد. شکل (3-1) موقعيت جغرافيايي شهرستان خرم آباد در استان و کشور را نشان مي دهد.
توپوگرافي شهرستان خرم آباد
خرم آباد شهري است کوهستاني درارتفاع ۱۳۰۰ متري از سطح دريا که به وسيله ي کوه هاي، کمره سي، شهنشاه، تاف، مخمل کوه، يافته، و اسپي کوه محصور گرديده و در دو سوي رودخانه ي « گلال » که بر مسيري پر پيچ و خم از ميان دره اي دراز و قيفي شکل مابين دو کوه « کمره سي » در شرق و « اسپي که » در غرب ، از شمال به جنوب جاريست، واقع گرديده است . عرض دره ي خرم آباد از شمال به سمت جنوب رفته رفته بيشتر و بيشتر مي شود . بنحوي که اين دره ي طويل و کم عرض در جنوبي ترين بخش خود وارد دشت وسيع و حاصل خيز « کرگاه » مي گردد . به همين دليل و گسترده شدن اين شهر بر دامنه هاي کوه هاي اطراف و عمق دره وسعت شهر دقيقا معلوم نبوده .
بررسي وتحليل عناصر اقليمي منطقه مورد مطالعه
به طور كلي بارش زماني حادث مي شود كه هواي مرطوب و عامل صعود هر دو با هم در منطقه اي وجود داشته باشد و به عبارت ديگر هواي مرطوب بايد تا ارتفاع معيني بالا رود تا بر اثر سرد شدن بي رويه به نقطه اشباع برسد . عدم وجود هر يك از دو عامل مانع وقوع بارش مي شود، در فصل زمستان در شهرستان خرم آباد به علت وجود هر دو عامل بارش را مشاهده مي كنيم حال آنكه در فصل تابستان به علت استقرار مراكز پر فشار جنب حاره عامل صعود وجود نداشته ، در ضمن رطوبت كافي نيز موجود نمي باشد لذا در تابستان بارندگي رخ نمي دهد.
تعداد روزهاي باراني
روزهاي باراني در يك منطقه در واقع بيانگر تعداد روزهايي است كه در آن منطقه بارش به صورت باران بوده است. وقتي بارش به صورت مايع ريزش مي كند، سريعتر به داخل خاك نفوذ مي كند، احتمال پيوستن آن به جريان سطحي بيشتر است و ميزان تبخير و تعرق بالاتري دارد.بنابراين در مقايسه با بارشهاي جامد از احتمال ريسك بالاتري برخوردار است.تعداد روزهاي باراني يا برفي هر كدام تاثير ويژه اي از لحاظ منابع آب و فعاليتهاي زيستي و عمراني دارند.هر چه تعداد روزهاي باراني بيشتر باشد از جهتي ممكن است باعث ايجاد اختلالاتي در برخي فعاليت ها شده و يا براي برخي از فعاليت هاي زيستي مشكل ايجاد نمايد. ولي از نظر اين كه براي گياهان آب تامين كرده و شرايط ميكروكليمايي مناسبي را ايجاد مي كند بسيار با اهميت مي باشد.
ساعات آفتابي
انرژي تابشي آفتاب علاوه بر اين كه منبع تمام انواع انرژي مي باشد كه بوسيله انسان به طور روزمره مورد استفاده قرار مي گيرد، تمام فعاليت هاي فنولوژيكي گياهان به دما و نور حاصل از آفتاب بستگي دارد. در نتيجه تا زماني كه دما و نور كافي براي هر مرحله از فعاليت هاي فنولوژيكي گياه فراهم نشود، عملا رشد و فعاليت گياه متوقف شده يا نا تمام مي ماند و ممكن است محصول به بار ننشسته يا بازدهي و كيفيت مطلوبي نداشته باشد. تابش آفتاب از جهت شدت، مدت و زاويه و جهت تابش نيز در طراحي ساختمان ها،جهت كار گذاري در و پنجره ها، سايبان ها،جهت گيري خيابان ها و كوچه بسيار مهم مي باشد
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.