پاورپوینت معماری بررسی معماری بیونیک در 40 اسلاید به بررسی کلی معماری بیونیک می پرردازد همچنین این پاورپوینت معماری به بررسی موارد مهمی که در معماری بیونیک دخالت دارند را بیان میکند بعد از پرداختن و تشریح کامل معماری بیونیک به بررسی چند نمونه از بنای های بزرگ که با رعایت اصول و مبانی معماری بیونیک طراحی شده اند را مورد بررسی قرار می دهد وب سایت فروشگاه معماری ارشد کار ارائه دهنده پاورپوینت های معماری در تمامی ومقاطع می باشد
فهرست مطالب پاورپوینت بررسی معماری بیونیک:
- تعامل انسان – محیط
- تعاملات محیطی
- تعامل طبیعت – معماری
- انسان – طبیعت
- تكوين اثر هنري
- دسترسی همگاني
- اثر و مخاطبان
- معماری بيونيک
- مقدمه
- نمونه های معماری بیونیک در عصر حاضر
- برج بیونیک در چین
- برج ستاره شناسی در قطر
- موزه گوگنهایم در دانمارک
- ورزشگاههای پکن
- تالار کنسرت تنریف در اسپانیا اثر کالاتراوا
- موزه هنر میلواکی
- میلواکی، ویسکانسن، ایالت متحده
- برج سنجاقک – نیویورک
- نتیجه گیری
معماری بیونیک
خلاصه ای از پاورپوینت بررسی معماری بیونیک:
بیونیک در لغت به معنای زیستار شناسی یا بکار گیری اندامهای ساختگی طبیعت است که برای اولین بار این واژه توسط دانشمندآمریکائی بنام جک ای استیل در سال 1959 بکار برده شد وی بیونیک را علم سیستم هائی که شالوده و پایه تمامی سیستم های زنده است می داند. امروز هرجا سخن از تکنولوژی به میان میآید، تصویر همان دستاوردهای مهم تکنولوژی که پاسخگوی نیازهای اساسی برای انسان امروز و آینده است، به ذهن میآیند، اما اگر کمی به مسیر تکنولوژی دقت کنیم کم و بیش به منشاء برخی پدیدهها پی میبریم، به اینکه مثلاً هر پدیده صنعتی یا ساختمانی از کدام الگوی زنده طبیعت الهام گرفته است. محققان با تلفیق دو واژه «بیولوژی» و «تکنیک»،علم «بیونیک» را به عنوان دانشی که مسایل فنی را از راههای زیستی حل میکند، بنا نهادهاند.
برج بیونیک در چین
ارتفاع این برج 1228 متر است، دارای300 طبقه و گنجایش 100000 نفر است این برج 42 متر بلند تر از کوه اسنودان است .خاویر جی پیوز و ماریا روزا سرورا، دومعماراسپانیایی پژوهش این برج را ازسال 1992 آغاز کردند.وکارساخت آن ازسال2000 باهزینه ای بالغ بر 15 میلیارد دلارشروع شد.ازدیگر ویژگی های این برج اسکان در حال اجراست .
سيستم سازهاي آوندي برج پاورپوینت کامل معماری بیونیک
سيستم سازه اي آوندي در قسمت هاي مختلف برج ديده مي شود. عملكرد همه 92 ستون برقرار كننده ارتباط عمودي اين برج توسط سيستم آوندي تعريف شده اند. وظيفه اين ستون هاي خياباني جابجا كردن ساكنان ، آب ، انواع مختلف سيالات موجود و انرژي لازم براي كل محدوده است( درست مانند وظيفه آوند در ساختار گياهي).يكي از مشكلات دائمي برج هاي بلند،آتش سوزي هايي است كه خانه و محل آسايش ساكنين را به جهنمي تبديل مي كند؛ حتي تصور اين فاجعه كه 100000 نفر داخل تله اي آتشين در حال خفگي هستند.
نتیجه گیری
بااینکه امروزه سبک معماری بیونیک گسترش یافته واستقبال از آن در سراسر جهان رو به افزایش است ولی باید به طور کلی به این مسئله توجه داشت که جزء به جزء طبیعت ومحیط زیست اطراف برای هر پروژه ای کار ساده ای نیست وباید کلیه مسائل جغرافیایی ،آب وهوایی ،اقتصادی و … را در نظر گرفت .
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.