پاورپوینت معماری مدیریت و تشکیلات کارگاهی دارای 49 اسلاید کامل می باشد که طور کلی به برسی موارد مهم در کنترل یک پروژه عمرانی و کارگاهی در حوضه مدیریت گارگاه و تشکیلات کارگاهی به طور کامل و جامع می پردازد این پاورپوینت معماری همچنین به بررسی کلی مواردی از جمله گام هاي برنامه ريزي و کنترل پروژه و همچنین چرخه حیات یک استوب می پردازد پروژه های مورد نظر خود را از فروشگاه معماری ارشد کار با بیشترین تخفیف وبالاترین کیفیت دریافت کنید.
فهرست مطالب
- تعاريف
- ويژگي هاي پروژه
- چرخه حيات پروژه
- پروژه چيست ؟ مديريت و كنترل پروژه به چه معناست ؟
- مديريت پروژه
- نمودار فرايند برنامه ريزي و کنترل پروژه
- گام هاي برنامه ريزي و کنترل پروژه
- روشهاي تهيه اطلاعات و تنظيم شبکه
- قوانين رسم شبکه هاي برداري
- نمودار گانت
- روش مسير بحراني(CPM)
- تعريف مرتبط با CPM
- محاسبات روش مسير بحراني
خلاصه پاورپوینت معماری مدیریت و تشکیلات کارگاهی
آنچه در چرخه حیاط یک پروژه معماری موثر است در درجه اول تامین مالی پروژه است در مرحله نخست مدیر مالی پروژه و نحوه برنامه ریزی مهم است زیرا تهیه بر نامه زمانبندی و نحوه اداره یک پروژه ارتباط مستقیمی با منابع مالی و همچنین جلو گیری از ورشکستگی یک پروژه می شود. شروع به موقه یک عملیات اجرای و خاتمه به موقه آن از هر لحاظ تاثیر بسزایی در امور یک پروژه عمرانی دارد لذا دقت در تهیه برنامه زمانبندی و مدیریت نیروی انسانی و مالی پروژه یکی از بغرنج ترین مسائل پروژه های عمرانی می باشد
روش های تهیه اطلاعات و تنظیم شبکه
روش مديريت اجرايي تيمي متشکل از 3 يا 4 نفر شامل مدير پروژه، مهندس يا مشاور فني آگاه به CPM خواهد بود که به دليل محدوديت نفرا ت اختلاف سليقه ها کاهش مي يابد ولي در نتيجه محدوديت امکان جمع آوري دقيق مطالب ممکن است با مشکل مواجه شود. روش کنفرانسي تيم از روش مديريت اجرايي بزرگتر است(15 تا 20 نفر) و براي هر کار نفر خاص تعيين ميگردد ولي زمان زيادي صرف ميشود ولي احتمال اشکال در آن کم است و جلسات در قالب کنفرانس هاي هر قسمت تخصصي برقرار ميشود. روش مشاوره اي کار به دفاتر مشاور مديريت صنعتي و مهندسي صنايع واگذار ميشود. که مزاياي زيادي دارد.
نمودار گانت
در اوايل قرن بيستم، هنري گانت(1919-1861)و فردريک تيلور(1915-1856) براي برنامه ريزي پروژه ها از يک نمودار که محور افقي آن نشان دهنده عامل زمان بود و محور عمودي آن نشانگر فعاليتهاي لازم در اجراي پروژه بود، استفاده نمودند. اين نمودارها براي نشان دادن زمان هاي آغاز و پايان فعاليتها بوده و هنوز هم بسياري از مؤسسات و سازمانها از آن استفاده ميکنند. از اشکالات عمده نمودار گانت، اين است که ارتباط بين تاريخ هاي اجراي فعاليتهاي پروژه، و ترتيب تقدم و تأخر بين آنها در اين نمودار ها بخوبي مشهود نيست . بنابراين در صورتي که در يک يا چند فعاليت تأخير رخ دهد،اثرات چنين ديرکردهايي بر ساير فعاليت ها و در نتيجه تکميل پروژه براحتي قابل درک نيست.
روش های مسیر بحرانی
در سالهاي دهه 1950 گروهي از دانشمندان علوم تحقيق در عمليات به فکر ايجاد روشهاي کاملتري براي برنامه ريزي پروژه ها افتادند. شرکت توليدي ”دوپان-Du pant ” يک گروه تحقيقاتي را مأمور بررسي کاربرد هاي روشهاي جديد مديريت در امور مهندسي شرکت نمود. نهايتاً اين گروه در سال 1957 به سرپرستي مورگان واکر، موفق به ابداع روش مسير بحراني(Critical Path Method) شد. واولين بار در پروژه ساخت يک کارخانه براي شرکت دوپان، با سرمايه گذاري 10 ميليون دلار بکار رفت.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.