پاورپوینت بررسی اقلیم سرد کوهستانی در 21 اسلاید که توسط وب سایت و فروشگاه معماری ارشدکار برای شما آماده و ارائه شده است. کشور ما دارای 4 اقلیم می باشد که بیشترین تجمع شهر ها در غرب کشور و در منطقه سرد و کوهستانی می باشد. لذا برای طراحی ساختمان نیاز به مطالعات اقلیمی داریم در این راستا برای شما پاورپوینتی آورده ایم که به بررسی اقلیم منطقه سرد و کوهستانی پرداخته ایم. در این پاورپوینت قرارگیری مناسب زمین، نورگیر های جبهه جنوبی و … را مورد بررسی قرار داده ایم. در ادامه به معرفی کامل پاورپوینت بررسی اقلیم سرد کوهستانی خواهیم پپرداخت:
فهرست مطالب پاورپوینت بررسی اقلیم سرد کوهستانی:
- تعاریف
- طراحی اقلیمی
- مناطق سرد در مقیاس جهانی
- اهداف طراحی اقلیمی
- بازشو ها
- جهت گیری بناها در این اقلیم
- پوشش بام
- مصالح
- بررسی معابر و گذرگاه ها
خلاصه ای از پاورپوینت بررسی اقلیم سرد کوهستانی:
در این پاورپوینت ابتدا به تعریف اقلیم پرداخته سپس انواع اقلیم را شرح داده و نهایتا به بحث طراحی اقلیمی پرداخته است، در ادامه به بررسی اقلیم سرد کوهستانی پرداخته شده است. همچنین با ارائه تصاویری از اقلیم های مختلف و از منابع معتبر در تشریح مسئله با بیانی شیوا توانسته است این مسئله را به خوبی برای دانشجویان عزیز روشن سازد. توجه به اقلیم منطقه در طراحی معماری (طراحی اقلیمی) یکی از مسائل مهم در جهت تامین آسایش ساکنین است از طرفی دیگر طراحی آینده نگر درطراحی اقلیمی به عبارتی دیگر استفاده از انرژی های تجدید پذیر و وارد کردن آنها در طراحی تعریف طراحی اقلیمی را کاملتر واصولی تر می کند.
اقلیم:
به شرایط جوی کره زمین اقلیم گفته می شود. تفاوت های اقلیمی در اکثر نقاط جهان با عرض جغرافیایی و ارتفاع از سطح دریا مشخص می شود و میزان متفاوت عوامل اقلیمی (تابش خورشید-دمای هوا-جریان هوا و رطوبت) به دلیل تفاوت موقعیت جغرافیایی مناطق مختلف است و به همین دلیل حوزه های اقلیمی متفاوت در کره زمین وجود دارد .بناها و شهرها و محیط زیست با توجه به اقلیم ها شکل گرفته اند.با توجه به برودت بسیار زیاد هوا در بخش عمده ای از سال در این نواحی حداکثر استفاده از تابش آفتاب/بهره گیری از نوسان روزانه دما /حفظ حرارت و جلو گیری از باد سرد زمستانی در محیط های مسکونی امری ضروری است.
بازشوها در اقلیم سرد و کوهستانی:
بازشوها در این اقلیم از وسعت کمی برخوردارند تا تبادل حرارتی محیط داخل با خارج از ساختمان به حداقل برسد.در عین حال به دلیل وجود تابش خورشید در فصل سرد در جبهه های جنوبی ساختمان بازشوهای وسیع تری وجود دارند. وسعت بازشوها در جهت هایی که تحت وزش بادهای سرد زمستانی است به حداقل رسانده می شود. (محمد نوری و مرضیه قاسم زاده/1387/148)
در اقلیم سرد وسعت و مساحت بازشوهایی که به معابر و محیط بیرون باز می شوند بیشتر از اقلیم گرم و خشک است با ایجاد بازشوهای وسیع در جبهه جنوبی ساختمان به میزان قابل توجهی از انرژی حرارتی خورشید در فصل زمستان استفاده می شود. در برخی موارد بازشوها از نمای رو به باد حذف می شوند.(ساسان مرادی/1386/43)
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.