پروژه طراحی مجتمع مسکونی دارای 2 بلوک سه طبقه می باشد که در هر طبقه 18 واحد مسکونمی به صورت مسکن اجتماعی طراحی شده اند.طبقه همکف به صورت پیلوت و برای کاربری پارکینگ طراحی شده است.سایت معماری ارشد کار بزرگترین آرشیو را در پروژه های مسکونی دارد شما می توانید سایر پروژه های معماری خود را از فروشگاه معماری ارشد کار تهیه نمایید.
مدارک موجود در پروژه طراحی مجتمع مسکونی
- تمامی مدارک فنی
- رندر های با کیفیت وی ری
- برش های طولی و عرضی
- پلان مبلمان شده
- نما های دیتیل شده و قابل اجرا
مدارک ترسیمی در پروژه طراحی مجتمع مسکونی
- پلان معماری پارکینگ
- پلان معماری طبقه اول
- پلان معماری طبقه دوم
- پلان معماری طبقه سوم
- نمای شمالی
- نمای جنوبی
- نمای شرقی
- نمای غربی
- برش A-A
- برش B-B
پلان های معماری
همانطور که گفته شد این پروژه معماری دارای 65 واحد مسکونی در 3 طبقه می باشد که کاربری طبقه همکف به پارکینگ اختصاص دارد و همچنین در طبقه همکف فروشگاه هایی هم برای تامین نیاز های خوراک بلوک های مجتمع طراحی شده اند. در این پروژه طراحی پلان ها به گونه می باشد که هر واحد مسکونی برای خود دسترسی مجدد از طبقه همکف دارد بدین معنا که هر سه واحد مسکونی در ۳ طبقه دارای یک دسترسی می باشند.
ایده های طراحی
سعی شد ه است طراحی به گونه ای باشد که از معیار های مناسب اجتماعی استفاده نموده ،و با فرهنگ و اجتماع جامعه همسو شده ، در منظر اطراف خویش به درستی نشسته و از همه مهم تر با طبیعت سازگار گردد و در تطابق و هماهنگی با بستر طبیعی اش شکل بگیرد. ایده های فضاهای باز و نیمه باز جمعی در طرح با استقرار و تقسیم فضاها در قسمت های مختلف خانه ،تنوع فضاهای نیمه باز و انعطاف پذیری عملکرد ها در آن از طریق ایجاد فعالیت ها و رفتارهای متنوع، استفاده از طبیعت و ارتباط تنگاتنگ با عناصر طبیعی مانند آب و گیاهان و انتقال هوای خنک به بخش زندگی خانه ،تعبیه ی حوضخانه و خاطره انگیز کردن آن به وسیله المان های آشنا و بومی منطقه در مسکن ،تعبیه فضاهای مسکن گروهی در مسکن و ایجاد فضاهایی که موجب تعامل و سپری کردن اوقات فراغت خانواده شود، مبانی طراحی را شکل داده است که به این طریق با رویکرد پایداری اجتماعی به طراحی مسکن رسیده است.
رویکرد اجتماعی و اجتماع در مسکن
درک پایداری بنا در زمان و مکان خود و درک ارزش های اجتماعی و فرهنگی امروزی آن ، مورد نظر است.طراحی این مسکن، در جهت برطرف نمودن نیازهای جسمی و روحی با نگاهی دقیق تر به معیار های پایداری اجتماعی و ایجاد شرایط آرامش و آسایش در درون خانه و فضای باز آن مد نظر می باشد. با شناسایی رفتارها درمسکن و تفکیک عرصه ها و ویژگی هر فضا با توجه به نوع رفتاری که در آن شکل میگیرد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.