پروژه طراحی موزه هنر دارای 2 طبقه می باشد. این پروژه دارای تمامی مدارک فنی معماری و رندرهای با کیفیت از پروژه می باشد.در طبقه همکف فضاهای خدماتی و در طبقه اول گالری ها طراحی شده اند. سایت معماری ارشد کار ارائه دهنده تمامی پروژه ها و پاورپوینت های معماری در تمامی دروس دانشگاهی معماری می باشد.
مدارک موجود در پروژه طراحی موزه هنر
- تمامی پلان های معماری به صورت کامل و مبلمان شده
- برش ها و مقاطع معماری به صورت کامل
- نماهای معماری
- 19 عدد رندر با کیفیت ویری و کیفیت بالا
- شیت معماری با کیفیت (2 متری)
- فایل فتوشاپ
- شیت بندی
- رندرهای داخلی
مدارک ترسیمی در پروژه طراحی موزه هنر
- پلان طبقه همکف
- پلان طبقه اول
- پلان یام
- برش A-A
- برش B-B
- نمای شرقی
- نمای جنوبی
- سایت پلان
پلان معماری
فهرست زیز فضاهای پروژه موزه هنر
- ورودی
- نگهبانی
- اطلاعات و فروش بلیط
- پیش فروش
- اتاق کنترل
- سالن همایش
- کارگاه مرمت
- حراست
- آبدارخانه
- مدیریت
- معاونت
- اتاق جلسات
- سرویس کارکنان
- ارسال و توزیع
- کتابخانه
- نمازخانه
- گالری موقت
- گالری عکاسی
- گالری مجسمه سازی
- نمایش فیلم
- کلاس تئوری
- سرویس آقایان
- انبار
- انبار آثار هنری
- کارگاه آموزش
ویژگی ها و روند طراحی موزه هنر
موزه هنر، موزه ای است که در آن سعی شده با نگاهی متاثر از نیاز دوران کنونی به طراحی این موزه پرداخته شود. این موزه همانند دانشگاهی مردمی است که در آن علاوه بر گردآوری ، نگهداری و نمایش آثار هنری به آموزش ، پژوهش و آفرینش آثار هنری نیز پرداخته می شود.ه آن پس از بیان مبانی شکل گیری طراحی برنامه ریزی متناسب با آن صورت گرفته و سپس به ارائه روند طراحی و نیز طرح پرداخته شده است. آنچه در طراحی سعی شده بدان پرداخته شود نگاه به موزه به عنوان بنای یادمان که ریشه در فرهنگ ، هنر و تاریخ دارد ضمن اینکه از روح هنر و معماری زمان نیز متاثر گشته است.
سایت پلان معماری پروژه طراحی موزه هنر
در سایت پروژه موزه هنر نیز فضاهایی همچون فضاهای مکث و نشیمن گاه های موقت – سرویس های بهداشتی و رستوران – باغ مجسمه و آمفی تأتر روباز با سازه سبک چادری – پارک کودک و پارکینگ وجود دارد که در خدمت ساختمان موزه می باشند . در ضمن یک مقطع کامل بصورت طولی از سایت نیز در فایل می باشد.
اهمیت طراحی موزه های هنر
اهمیت روزافزون وجود موزهها در جوامعی که نقش فرهنگی آنها را بعنوان نهادهایی پویا و سازنده پذیرفتهاند، به تغییر ماهیت تدریجیشان منجر شده است. امروزه موزهها گرایش به برنامهای پیچیدهتر دارند و حیطه فعالیتشان انواع عملکردهای شهری و هنرهای نمایشی را در بر میگیرد. پیشرفت تکنولوژی و تغییرات بنیادین محتوایی و مفهومی ناشی از نگاه مدرنیستی نسبت به موزهها از یک سو و بحث معماری پایدار و معماری سبز از سوی دیگر، به این تغییرات دامن زده و به ضرورت تغییر در اصول ساختاری، عملکردی و فضایی قرن نوزدهمی موزهها منجر شده است
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.