پاورپوینت بررسی سازه ی ICF دارای 20 اسلاید می باشد که توسط سایت معماری ارشد کار تهیه شده است . در این پاورپوینت معماری به بررسی کامل این سازه مدرن پرداخته می شود.امروزه استفاده از سیستمهای سنتی در امر ساخت و ساز جوابگوی نیاز جامعه نبوده و استفاده از فناوریهای نوین در این بخش اجتناب ناپذیر میباشد. که یکی از کم نقص ترین آنها سیستم قالب عایق ماندگار ICF میباشد. شما می توانید پاورپوینت ها و پروژه های معماری خود را از وبسایت و فروشگاه معماری ارشد کار تهیه نمایید.
فهرست مطالب پاورپوینت بررسی سازه ی ICF
- سازه ی ICF
- چکیده
- مقدمه
- مقایسه پارامترهای سازه ای
- رفتار لرزهای
- عدم محدویت معماری
- تعداد طبقات
- مقاومت در برابر آتش
- مقاومت بتن در مقابل حریق
- مقاومت اسفنج پلی استایرن
- بررسی عملکرد حرارتی سازه ی ICF
- بررسی عملکرد صدابندی ( آکوستیکی)
- مقایسه نکات اجرایی
- نمونه های اجرا شده
خلاصه ای از پاورپوینت بررسی سازه ی ICF
چکیده :
امروزه با توجه به نیاز روز افزون کشور به مسکن و طرح های دولت برای ساخت مسکن از جمله طرح مسکن مهر ، نیاز به ساخت سریع و ارزان مسکن مقاوم در برابر زلزله احساس میشود. به این ترتیب مشخص است که استفاده از سیستمهای سنتی در امر ساخت و ساز جوابگوی نیاز جامعه نبوده و استفاده از فناوریهای نوین در این بخش اجتناب ناپذیر میباشد. که یکی از کم نقص ترین آنها سیستم قالب عایق ماندگار ICF میباشد.
مقایسه پارامترهای سازه ای
- رفتار لرزهای :
به طور کلی این سیستم توانایی بسیار خوبی را در مقابله با زلزله و طوفان از خود نشان دادهاند به طوریکه در زلزلههای گذشته از معدود ساختمانهای به جا مانده پس از زلزله بودهاند. در زیر نمونه ای از این موارد را مشاهده میکنید:عناصر باربر اصلی در ساختمان با سیستم ICF و دیوارهای باربر ( دیوار برشی ) و دالهای تخت نسبتا نازک هستند.
از دلایل عملکرد مناسب این سیستم در برابر زلزله میتوان به یکپارچگی مناسب دیوار و سقف اشاره کرد. البته این یکپارچگی در سیستم مذکور به دو نحو متفاوت تامین میشود. در سیستم ICF اتصال سقف به دیوار توسط میلگردهای خم شده و بتن درجا به نحوی صورت میگیرد که یک اتصال گیردار برای انتقال بارهای ثقلی و یک اتصال برشپذیر برای انتقال بارهای درون صفحهای ناشی از زلزله به وجود آید.
بررسی عملکرد حرارتی :
بتن و خصوصا بتن مسلح بیشترین میزان انتقال حرارت را در بین مصالح مورد استفاده در ساختمان سازی دارد. به منظور جلوگیری از انتقال حرارت از عایق استفاده میشود. سیستم ICF به دلیل استفاده از دو لایه عایق حرارتی پلی استایرن که هرکدام به طور معمول ضخامتی در حدود ۵ سانتیمتر دارند مشکل چندانی از این بابت ندارد. همچنین به دلیل درزبندی و هوابندی مناسب دیوار مقدار نفوذ هوا و تبادل حرارتی ناشی از آن نیز قابل اغماض است. در این سیستم دمای سطح داخلی جدار به دلیل وجود لایهی داخلی عایق حرارتی یکنواخت است و پلهای حرارتی قابل توجهی در این سیستم وجود ندارد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.